Le Bureau - Reklambyrån som gör nytta för människan och samhället

L'Histoire

Le Bureau startades 2006 med ambitionen att göra skillnad på riktigt. 
Vi är ett i grunden värderingsstyrt företag, vilket genomsyrar såväl vår företagskultur som hur vi vill ta oss an befintliga och nya uppdrag.

La Philosophie

Genom hela vår historia löper en röd tråd som handlar om att vara reklambyrån som gör nytta för människan och samhället. Det gör vi genom att med kreativitet lösa kommunikationsproblem på det sätt som lämpar sig bäst. Reklam kan vara vad som helst.

La Competénce

Vår övertygelse är att det inte räcker med att ta fram rätt strategier 
och ha en hög kreativ förmåga. För att lyckas i långa loppet måste all kommunikation vara stadigt förankrad internt. Därför lägger vi mycket tid och kraft på att säkerställa att den externa och interna bilden av varumärket samspelar och samverkar.

Le Team

Vi är 15 medarbetare som är organiserade i tre kompletta arbetsgrupper med projektledare, digital strateg, art director, copywriter och produktionsledare. Varje arbetsgrupp har också tillgång till byråns strateg. Vi har också två formgivare som hanterar original, illustration, motion graphics, animation/klipp och redigering. Samtliga medarbetare har lång erfarenhet inom sitt respektive expertområde. 

Josephine Wallin Ankarstrand är kreativt ansvarig.

VD Gustaf Sehlstedt har ett övergripande kundansvar för samtliga uppdrag.

La France?

Nej, vi talar inte franska – pas du tout. Nej, ingen av grundarna är 
från Frankrike. Däremot ville vi starta en liten fransk revolution i en reklamvärld som är överfull av amerikanska byrånätverk.

Erfarenhet

Alcro – Alkoholkommittén – Arbetsförmedlingen – BRA Flyg – Bringwell – Dafgårds – DHL – Folkhälsomyndigheten – Filippa K – Hyundai – Länsförsäkringar Stockholm – MSB – Mälarenergi – Röda Korset – Skandia Bank & Försäkring – SBAB – Skolverket – Svenska möten – SÖRAB – Trygg-Hansa – Umeå Universitet – Worldskills

Kontakt

info@lebureau.se
+46 736 33 64 00

Jobba eller praktisera hos oss?
info@lebureau.se

Ny kund?
client@lebureau.se

Integritetspolicy